pensionstalling

Wij beschikken over 100 lichte en ruime boxen in verschillende formaten. Allen in een goed geventileerde omgeving en voorzien van wintervoorzieningen voor drinkwater. Een aantal boxen beschikt over een buitenluik. De stallen worden iedere dag gemest en 3x per week voorzien van vers stro.
Onze pensionklanten kunnen gratis gebruik maken van alle faciliteiten die wij te bieden hebben zoals solaria, weidegang, gebruik binnen- en buitenbak, wasplaatsen, stapmolen en trailerstalling. In de stallen vindt u verschillende was- en poetsplaatsen met warm en koud water. Uiteraard bent u vrij in uw keuze van smid en (tand-)arts

 

In het zomerseizoen kunt u gebruik maken van weidegang voor u paard. Wij beschikken over 13 weiden  allen professioneel en electrisch afgezet. De paarden worden op werkdagen in de zomermaanden door ons kosteloos om de dag in de wei gezet en binnengehaald. De meeste paarden staan in groepjes van maximaal 2 en worden voor zien van de nodige beenbescherming. 

 

 

 

Voor de dagelijkse beweging beschikken wij over een 6 paards stapmolen waar onze pensionklanten gratis gebruik van kunnen maken. Op werkdagen in de wintermaanden worden de paarden om de dag door ons kosteloos in de molen gezet. Ook worden de paarden voorzien voor de nodige beenbescherming.

 

 

 

 

Voor meer informatie en prijzen kunt u contact opnemen op telefoonnummer : 06-52084667