accommodatie verhuur

Het is bij ons mogelijk om de accommodatie te huren voor Spring- Dressuur wedstrijden of Clinics. Ook voor vergaderingen bent u bij ons aan het juiste adres.

 

 Springwedstrijden

Wij beschikken over voldoende hindernismaterialen om een volledig parkoers op te bouwen. Ook zijn wij voorzien van electronische tijdwaarneming, speaker- en geluidssystemen en de nodige groenversiering. De springpiste heeft een afmeting van 22 x 75 meter en is voorzien van een zorgdragerbodem. De losrijbaan heeft een afmeting van 20x40 meter en is voorzien van een zandbodem. Daarnaast is er nog een wacht/opstelruimte. Het is ook mogelijk om de piste aan te kleden met doeken, bloemen en planten om zo een professionele uitstraling te krijgen van uw evenement.
 

 Dressuurwedstrijden

Voor het organiseren van dressuurwedstrijden bent u bij ons aan het juiste adres. Wij hebben de         mogelijkheid om voor de klasse B, L & M 2 ringen uit te zetten waardoor de ruiters 2 proeven achter elkaar kunnen rijden.  Beide proeven worden op een zorgdragerboden tussen de witte hekjes gereden. Tussen de 2 ringen in het midden is er nog voldoende ruimte om los te rijden. Voor de klasse Z en hoger word een 20x60m ring uitgelegd op de zorgdragerbodem, de overige ruimte van de rijbaan kan worden gebruikt voor het losrijden. Ook zorgen wij ervoor dat alles klaarstaat zodat de wedstrijd gelijk kan beginnen.
 

Clinics & Showavonden

Het geven van clinics en showavonden behoord ook tot onze mogelijkheden. Wij beschikken over tribunes wat plaats bied aan ± 500 personen en een groot binnenterras waar eventueel een V.I.P. ruimte kan worden gerealiseerd. In samenwerking met de organisatie word het evenement in kaart gebracht en uitgevoerd.

 

 

 

Vergaderruimte & Wedstrijdsecretariaat

Wij beschikken over een bovenruimte geschikt voor vergaderingen en wedstrijdsecretariaat. De ruimte biedt plaats aan ± 25 personen en is voorzien van een beamer, beamerscherm, schrijfbord. Voor grotere groepen kan eventueel de kantine gebruikt worden. Voor het wedstrijdsecretariaat is de ruimte voorzien van aansluitingen voor telefoon & computer. Ook staat er een kopieermachine die gebruikt kan worden. Vanuit deze ruimte heeft u zicht over de hele rijbaan.

 

 

Prive bakhuur

Het is mogelijk om ( een gedeelte van ) de bak te huren voor privelessen e.d. Dit kan vooraf telefonisch of per e-mail gereserveerd worden op alle dagen m.u.v. wedstrijddagen.
 
Voor meer informatie over prijzen e.d. kunt op contact opnemen met Luc Broos op nr 0622480535